Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Разбира се, не ангажирам никого с мнението си.

Comment

• Благодаря ти за информацията. То е ясно че трудно ще се намерят по-читави. Ще почакам да видя какво ще стане с момчето в Италия, иначе пак ще се оглеждам.
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150 HP

Comment

• Първоначално публикувано от alfa racer GTA
        За Ел.седалки няма да съжаляваш нито за ел.огледала, но за двигателя 1.9 вместо 2.4 може и да съжаляваш.
        Само не знам къде видяхте Ел. седалки и Подгряване на седалки, а и почти съм сигурен че и ел. огледала няма въпреки, че не се вижда добре панела на шофьорската врата? Парктроник също не виждам да има по броните! Джанбазина като е пасъл обвята сигурно нещо е бил доста превъзбуден чак и шибидах и аларма има тая кола?? Сигурно и вертикално излитане има ама е забравил да го пише

Comment

• Не искам да ви чупя мерака, но 159 нов внос няма как да я направиш кола с 600-700лв, поне 2к да не кажа и повече. Особено тия, където са масовите между 6 и 7к лв. В Италия тези коли не струват повече от 2000 евро и обикновено са карат докато не станат много неща за ремонт и после идват насам да им се "радваме"😀.
          Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
          ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
          ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

• Първоначално публикувано от talaz Покажи съобщение
            Само не знам къде видяхте Ел. седалки и Подгряване на седалки, а и почти съм сигурен че и ел. огледала няма въпреки, че не се вижда добре панела на шофьорската врата? Парктроник също не виждам да има по броните! Джанбазина като е пасъл обвята сигурно нещо е бил доста превъзбуден чак и шибидах и аларма има тая кола?? Сигурно и вертикално излитане има ама е забравил да го пише
            Той това казва рейсъра, че тези екстри ги няма, но не е драма защото ако чак толкова му липсват може да си ги добави. Докато мотора не може да го смени

Comment

• Здравейте,колеги! За тази какво ще кажете? https://m.cars.bg/offer/c3151223 На някого от форума ли е? И ако я е гледал някой, да сподели мнение. Благодаря.

Comment

• Първоначално публикувано от novbobar Покажи съобщение
                Здравейте,колеги! За тази какво ще кажете? https://m.cars.bg/offer/c3151223 На някого от форума ли е? И ако я е гледал някой, да сподели мнение. Благодаря.
                На едната от снимките навигацията не е ли изкарана?
                Салона май е захабен малко, не го видях тоя шибидах, но може да е там Относно цената за регистрирана (с надежда и да е поддържана) q4 08 аз лично бих дал толкова (само джантите вървят около 900-1000 запазени)

Comment

• Да, сега забелязах, че е извадена навигацията. Надявам се да е там все още Шибидах не искам, така че, дано няма.

Comment

• Има една в Бургас, която ми е близо и изглежда добре, само трябва да отскоча като съм свободен
                    https://m.cars.bg/offer/c3014247
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150 HP

Comment

• Тая Q4-ка ако е читава за тея пари смятам, че е доста добре!
                      Кара:Alfa 147 1.9JTD 16V

Comment

• Хора моля някой да ми пусне обявата, че нито модератори ми отговарят, защо не ми е пусната, нито ми дава да кача снимки! Ще дам данни и какво искам да пише и снимки! Някой навит!?
                        Кара:Alfa 147 1.9JTD 16V

Comment

• Аз преди 10-15 дни питах защо не мога да качвам снимки и познай,отговор още чакам.Несериозна работа.
                          166 3.0 V6 226кс и 155 1.7TS 115кс-евридейката.

Comment

• Подскажете как се познава скапана раздатка. Нали били проблемни... Има ли наш сервиз в Сливен или наоколо където да я погледнат?

Comment

• Първоначално публикувано от niko_iotov Покажи съобщение
                              Хора моля някой да ми пусне обявата, че нито модератори ми отговарят, защо не ми е пусната, нито ми дава да кача снимки! Ще дам данни и какво искам да пише и снимки! Някой навит!?
                              Най-вероятно, защото нямаш снимки.

Първоначално публикувано от Trenkata Покажи съобщение
                              Аз преди 10-15 дни питах защо не мога да качвам снимки и познай,отговор още чакам.Несериозна работа.
                              А относно снимките, ако са jpg трябвя да са до 1мб мисля. И моите не се качваха, но ги компресирах и се качиха без проблем.
                              2005 156 1.9 JTD 115
                              2004 GT 2.0 JTS 165

Comment

• Колеги, някой ходил ли е да гледа тази https://m.cars.bg/offer/c3081473 в Хасково, че си търся бензинова 1.8, ама тези са рядкост и няма избор.

Comment

Working...
                                X